Нові PoE-комутатори DrayTek з 10-гігабітними інтерфейсами

Доступні до замовлення нові комутатори DrayTek VigorSwitch P1281x. Це пристрої Web Smart, продуктивність комутації яких становить 56 Гбіт/с.

У число інтерфейсів VigorSwitch P1281x входять 4 слоти під встановлення десятигігабітних модулів SFP+ або ж гігабітних модулів SFP. Для з’єднання з клієнтськими пристроями даний комутатор оснащується 24 портами Ethernet 10/100/1000 Base-T з роз’ємами RJ-45.

VigorSwitch P1281x забезпечує живлення клієнтських пристроїв по інфраструктурі Ethernet. Подача живлення можлива від кожного з 24 Ethernet-портів з роз’ємами RJ-45. Ці порти мають здатність подавати живлення з потужністю до 30 Вт за стандартом IEEE 802.3at (PoE+). Також підтримується стандарт IEEE 802.3af (PoE). Загальний для комутатора бюджет потужності PoE становить 140 Вт.

Серед функціональних можливостей комутаторів DrayTek VigorSwitch P1281x слід особливостей відзначити:

  • візуалізацію основних параметрів комутатора в одному вікні (Dashboard);
  • захист від петель;
  • запобігання конфлікту IP-адрес (IP Conflict Prevention);
  • підтримку взаємодії з рішеннями відеоспостереження у стандарті ONVIF;
  • функцію Device Check: контроль працездатності клієнтського пристрою (сповіщення щодо проблеми, у разі живлення PoE – перезавантаження порта за живленням);
  • можливість керування з маршрутизатора з використанням функції Central Switch Management або ж в централізованій системі керування мережею VigorACS 3.

Завдячуючи таким функціональним можливостям, як Device Check, захист від петель, запобігання конфлікту IP-адрес, підтримка взаємодії з рішеннями відеоспостереження у стандарті ONVIF VigorSwitch P1281x є дуже ефективним засобом для побудови комунікаційної інфраструктури на невеликих об’єктах або ж для розгортання сегментів в корпоративних мережах.

Підтримка комутатором PoE з бюджетом 140 Вт надає можливість підключення залежно від потужності, що споживається, 6–14 точок доступу або 12–18 IP-камер або ж до 24-х IP-телефонів чи будь якої комбінації цих пристроїв. Тоді як 4 слоти під встановлення десятигігабітних модулів SFP+ забезпечують реалізацію з’єднань з серверами чи мережевими магістралями на швидкості до 10 ГБіт/с, що дозволяє уникнути нестачі пропускної спроможності при передачі трафіку від високопродуктивних точок доступу в ядро мережі.

Scroll to top