Поповнення колекції нагород DrayTek у 2023 році


За підсумками року, компанія DrayTek отримала чергову нагороду PC PRO Technology Excellence Award у категорії Best Router Manufacturer. Відзнаки Technology Excellence Award надаються за результатами дослідження пропозицій на ринку інформаційних технологій, яке щорічно провадить британське видання PC PRO. Компанія DrayTek в чотирнадцятий раз відзначена як найкращий виробник маршрутизаторів. На церемонії вручення нагороди було підкреслено, що DrayTek пропонує великий вибір маршрутизаторів Vigor, що вирізняються якістю та ефективністю функціонування, а також всеосяжним, добре продуманим набором функцій, завдяки чому кожна модель найкращим чином відповідає вимогам споживачів.
Взагалі поточний рік є визначним для DrayTek з огляду на поповнення колекції нагород.

Відзнаці від PC PRO передувала нагорода CRN Channel Award від провідного видання CRN, яке публікує новини, інформацію та аналітику – всього, що стосується функціонування каналів розповсюдження інформаційних технологій у світі. Це видання, за підсумками 2023 року, визнало DrayTek кращим спеціалізованим виробником.

Ще компанія DrayTek отримала нагороду PCR Award від британського видання PCR як кращий виробник мережевого та комунікаційного обладнання.

Всі ці відзнаки є визнанням спроможності DrayTek пропонувати продукти з очевидними технічними перевагами, а також суттєвий внесок компанії у прогрес ринку загалом.